Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gr witte vaste vis
- 400 gr bladspinazie
- 300 gr gemalen kaas
- 20 gr chapelure
- 100 cl melk
- 60 gr boter
- blanke roux
- 1 kg krielaardappeltjes
- gehakte peterselie
Bereidingswijze
- Verwarm de melk in een kookpan
- Voeg er ong.200gr gemalen kaas aan toe en breng op dikte met blanke roux
- Stoof de spinazie in een beetje boter, kruid met peper en zout
- Bestrijk een ovenschotel met een beetje boter en spreid er de spinazie in uit
- Leg de vis op de spinazie kruid bij en overgiet met de kaassaus
- Overstrooi met de rest van de kaas en de chapelure
- Bak ongeveer 30 min in een voorverwarmde oven op 180°
- Kook ondertussen 1kg krielaardappeltjes
- Leg deze nadat de vis klaar is in de ovenschotel rond de vis en bestrooi met wat fijngehakte peterselie
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door kookvrouw op 10 januari 2009 om 18u37
Heerlijk, iedereen genoot ervan
Hoeveel sterren geef jij dit recept?