Recept 05 (0 stemmen)

gratin van vis en aardappelplakjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. smelt 30gr boter in een pannetje, en voeg dan de bloem toe. Roer goed en laat een paar minuten garen. Voeg dan de melk toe en roer goed tot de saus is gebonden. Breng op smaak met peper, zout en citroensap, zet apart.
  2. bak de champignons kort in een klontje boter en zet ze apart. Schil de aardappels en snij ze in dunne plakjes. Schik de koolvis in een ovenschotel en bedek met de champignons. Overgiet met de saus. Leg de aardappel dakpangewijs boven op de saus. breng op smaak met peper en zout en bedek met extra klontjes boter. zet 30 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Kook de aardappelplakjes even voor, dan is het gerecht wat sneller klaar

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie