gratin van spirelli met prei

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)
  3. - Snipper het knoflook en het basilicum fijn.
  4. - Rasp de parmezaan.
  5. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
  6. Bereiding:
  7. 15 min. + 25 min. in de oven
  8. 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  9. 2 Smelt ondertussen de boter in een pan en bak het knoflook en het diepgevroren preiwit ± 10 min. glazig. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
  10. 3 Meng de spirelli en het basilicum met de prei en doe in een ovenschaal. Voeg de lichte room toe.
  11. 4 Strooi er de parmezaan en de panko over en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
  12. Tip:
  13. Eet u liever een gratin met vlees of vis? Voeg dan blokjes gebakken kip of stukjes gerookte zalm toe aan de pasta.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?