Gratin van kabeljauw met aardappelen en prei

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij ze in fijne plakjes. Spoel de prei en snij het wit in ringen. Let ze in laagjes in een ovenschotel.
  2. Breng de melk en de room op smaak met peper en zout. Schenk ze bij de groenten. Zet de schotel 1 uur in een op 180°C voorverwarmde oven.
  3. Spoel de visfilets en dep ze goed droog. Kruid met peper en zout. Leg ze op de groenten. Zet de schotel weer 10 min in het midden van de oven.
  4. Bestrooi de visschotel met kaas en zet ze nog 3 tot 5 min onder de grill

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door allie de boer op 30 november 2013 om 14u58

de aardappelen en prei was niet gaar. moet er echt een 1/2 liter melk in? Was ook niet gebonden.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?