Recept 05 (0 stemmen)

Gratin van kabeljauw en tomaten

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 210°.
  2. Spoel de tomaten en dep droog, snij vervolgens in schijfjes.
  3. Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar en leg hierin de tomatenschijfjes.
  4. Bestrooi de tomaten met uitgelekte kappertjes, hoeveelheid naar eigen smaak en met 1 el basilicum, kruiden met pezo.
  5. Leg de vis in de ovenschaal en overgiet met de wijn, kruid de vis met pezo.
  6. Snij de mozzarella in schijfjes en leg deze op de vis, kruid met een weinig peper en paprikapoeder.
  7. Zet de ovenschaal 15 à 20 minuten in de warme oven.
  8. Dien op met aardappelpuree en bestrooi het gerecht met fleur de sel.
  9. TIP: De aardappelpuree kan je op voorhand maken, in een ingeboterde ovenschaal doen, enkele streepjes solo vloeibaar op de puree doen en samen met de vis in de oven zetten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie