Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr gepelde gamba's
- 2 bolletjes mozzarella
- 1 ui
- 4 tomaten
- 2 el olijfolie
- 4 el gehakte peterselie
- provencaalse kruiden
- 2 dl witte wijn
- peper/zout
Bereidingswijze
- 1:Verwarm de oven voor op 180°C
- 2:Snijd de mozzarella in plakjes
- 3:Pel de ui en snipper hem fijn. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken.
- 4:Verhit de olie en stoof er de ui in aan
- 5:Voeg de tomaten, de peterselie en de provencaalse kruiden toe.
- 6:Laat dit alles 2 minuten op een zacht vuur garen
- 7:Giet de wijn erbij en kruid met peper en zout
- 8:Schik de gamba's in een ovenschotel en giet de saus over.
- 9:Verdeel er de mozzarellaplakjes over en plaats de schotel 5 minuten in de oven.
- 10:Dien heet op.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?