Granola trifle met een fruitig laagje en pistache

Verras je vrienden en familie met deze luchtige trifle. Deze bestaat uit krokante stukjes granola en pistache, een fruitig laagje frambozen-chia confituur en een luchtig laagje Solo Crèmefine Patisserie. De perfecte afsluiter van jouw paasbrunch!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Plet de frambozen met een vork in een kom. Voeg twee eetlepels chiazaad toe en laat minimum een uurtje rusten.
  3. Meng alle ingrediënten voor de granola in een grote kom en spreid hem gelijkmatig uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Bak de granola in 20 minuten krokant in de oven en laat even afkoelen.
  5. Klop de Solo Crèmefine Patisserie op, samen met twee eetlepels bloemsuiker.
  6. Vul de glazen met een laagje granola, een laagje opgeklopte Solo Crèmefine Patisserie en een laagje frambozen-chia confituur.
  7. Strooi er nog wat extra granola en gehakte pistachenootjes bovenop als afwerking.

Tip

De granola en de chiaconfituur kan je makkelijk een dagje op voorhand maken. Zo hoef je tijdens de brunch alleen nog de Solo Crèmefine op te kloppen. Zero stress!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?