Recept 45**** (5 stemmen)

Granité van tomaat met een garnaalmayonaise

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. de garnaalmayonaise
  2. mix de garnalen en het takje dille met de zelfgemaakte mayoniase tot een homogene massa en pers een halve limoen erin uit. Meng hierna alles goed ondereen en laat zeker een half uur in de ijskast staan alvorens te gebruiken.
  3. Pel de tomaten en ontdoe ze van de pitjes. Mix daarna de tomaten, de look de peterselie en de olijfolie tot een smeuige massa. Kruid naar smaak met grof zout en peper. Giet het mengsel in een kom (laag van ongeveer 2 cm dik) en zet deze in de diepvries.
  4. Roer om het half uur de massa om en doe dit 3 keer alvorens te serveren.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?