Recept 05 (0 stemmen)

Granité d'amour

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Nieuwjaarsklassiekers

tijd
120 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook het water met het citroensap en de suiker en laat het afkoelen. Meng het suikerwater met de champagne, schenk dit in een platte schaal en zet het in de vriezer. Roer ieder half uur het mengsel goed door met een vork.
  2. Snijd het vanillestokje open en schraap het vanillemerg eruit. Klop de light room een beetje op met de poedersuiker en de vanille. Pel de lychees en verwijder de pitten.
  3. Verdeel de lychees over de glazen en schep er de crème over. Halveer de passievruchten, haal met een lepel het vruchtvlees eruit en verdeel het over de crème.
  4. Verdeel vervolgens de champagnegranité over de passievruchten. Serveer met een lepeltje.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie