Altijd weten wat je gaat eten?
goulashssoep 6 liter
Bereidingswijze
- 500 gr uien stoven met 500 gr aardappelen, grof snijden. Voeg de gepelde tomaten aan toe en laat stoven totdat het gaar is.
- Dit mengsel fijn mixen.
- Maak de bouillon van water en blokjes.
- Snij het stoofvlees in kleine stukjes en bak het aan in de pan.
- Snij de rest van de uien, aardappelen en paprika in kleine stukjes.
- Breng het mengsel met bouillon aan de kook en voeg de fijngesneden groenten en vlees alsook de tomatenpuree aan toe.
- Breng de soep op smaak met peper en zout, pili pili en andere kruiden.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?