Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - het rundsvlees goed afbakken en uit de pot nemen
  2. - het spekblokjes eventjes afbakken en uit de pot nemen
  3. - snijd de ui in stukjes en fruit in de boter
  4. - voeg de in stukjes gesneden paprika toe - ondereen roeren
  5. - voeg de in rondjes gesneden wortels toe - ondereen roeren
  6. - voeg de bouillon toe samen met de gepelde tomaten en de tomatenpuree en roer goed om
  7. - voeg het vlees toe
  8. - kruid naar smaak met peper en paprikapoeder
  9. - voeg ook het geperste knoflookteentje toe.
  10. - goed omroeren en ongeveer een uur zachtjes laten sudderen
  11. Bij voorbeeld opdienen met Griekse pasta

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?