Recept 35*** (1 stem)

Goulash

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Vlees aanbraden in kleefpan tot mooi bruin. Laurier, basilicum en groenteblokjes toevoegen. Kruiden naar smaak.Uien en paprika toevoegen en even mee laten stoven alsook het uitgeperste knoflook. Nadien tomaten en tomatenpuree er bij roeren. Ongeveer een uurtje laten pruttelen en geregeld roeren om aanbakken te voorkomen. Blik champignons op laatste erbij doen. Eventueel enkele takjes peterselie fijn snijden en er onder mengen. Eet smakelijk.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door gammel op 25 april 2015 om 16u04

geen vloeistof (bouillon) toevoegen ??

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie