Recept 55***** (2 stemmen)

Goulash

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Stoofpotjes

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid het vlees met peper en zout.
  2. Doe de vetstof in een pan en laat goed warm worden.
  3. Doe de blokjes in de pan.
  4. Schroei het vlees goed dicht langs alle kanten, niet te snel in de pan roeren.
  5. Doe het vlees in een grote kookpot.
  6. Overstrooi met 4 eetlepels bloem en roer goed.
  7. Blus de pan zodat je bruine jus krijgt. Voeg de rundsbouillon en de tomatenpuree toe.
  8. Doe dit in de pot bij het vlees met de rest van het water.
  9. Zorg ervoor dat het vlees mooi onder staat.
  10. Snijd alle groenten grof en voeg ze aan het geheel toe, ook de tijm en laurier.
  11. Zet alles op een licht vuurtje gedurende 1 tot 1,5u zonder deksel en voeg evt nog water bij. Serveer met rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie