Goulash

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak het vlees goed bruin in de solo. Tijdens het bakken kruiden met pezo. Blus met water en zet het vlees helemaal onder. Voeg het bouillonblokje, het tomatenconcentraat en de laurierblaadjes toe. Leg de ajuinschijfjes, de paprika, de knoflook en de champignons er bovenop. Voeg ook het paprikapoeder toe. Breng alles aan de kook en laat gedurende 2 uur sudderen op een klein vuurtje. De goulash is gaar als het vlees bijna uit elkaar valt. Dik de saus eventueel nog wat aan met maizena. Lekker met zelfgemaakte frietjes en mayonaise!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door niknak op 19 januari 2013 om 17u42

mijn echtgenoot is verzot op goulash. het is de eerste keer dat ik dit ga maken. ik ben eens benieuwd naar het resultaat

Hoeveel sterren geef jij dit recept?