Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien en de knoflook een 5 min.Snijd ondertussen het vlees in blokjes en voeg daarna het vlees erbij.
  2. Doe de kruiden erin ( karwijzaad paparikapoeder peper ) en eventueel zout .
  3. Doe de bouillon erbij en breng aan de kook.Zet nu het vuur lager en laat 2 uur stoven onder een schuin deksel.
  4. Roer af en toe in de pot .
  5. Schil de aardappels en snijd ze in kleine stukjes ( 2x2cm )
  6. Voeg de paprikablokjes en de tomatenblokjes en aardappelblokjes erbij.en laat 30 min verder pruttelen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?