Recept 45**** (3 stemmen)

Goulash soep

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

soep

tijd
80 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de uien en snij de paprika's in fijne reepjes .
  2. Verhit de olie in een braadpan ( met dikke bodem ) en bak daarin de uien en het rundsvlees aan .
  3. Voeg de reepjes paprika toe en bak ze mee .
  4. Bestrooi het geheel met de 2 soorten paprikapoeder , voeg de marjolein toe en schenk de bouillon erbij .
  5. Dek de pan af en laat een klein uurtje op laag vuur pruttelen .
  6. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm .
  7. Voeg deze ca 20 min. voor het einde van de kooktijd in de soep en breng op smaak met wat zout en komijnpoeder .
  8. Roer tot slot de tomatenpuree erdoor en serveer met stokbrood .
  9. eet smakelijk :)
  10. Tips ; werk af met verse peterselie of bieslook .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie