Recept 35*** (23 stemmen)

Goulash met varkensstoofvlees

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerechtjes

tijd
135 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat bakboter smelten in een kom, kruid je stoofvlees al eens op voorhand, doe het in de kom en laat het bruinen langs alle kanten. Voeg daarbij de gesneden ajuin erbij, de paprika's. Voeg een klein beetje water erbij samen met het bouillonblokje. De gepelde tomaten ( liefst kleine stukjes) en de tomatenpuree erbij. Beetje paprikakruiden toevoegen, samen met de laurier en de thijm. Een klein beetje ketchup toevoegen, giet daarna de fles bruin bier er maar bij. Laat dan 2 uur sudderen op een zacht vuurtje, op het einde indien nodig beetje water toevoegen en bijkruiden. Dit gerecht is lekker met puree, frietjes, rijst of kroketten! Eet smakelijk!!!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door anitageerts6 op 16 maart 2016 om 15u56

Vandaag klaargemaakt Met puree van bloemkool Lekker

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie