Goudbrasem met gebakken patatjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de citroenen en dep droog.
  2. Rasp de schil van 1 citroen (zeste), pers beiden citroenen uit.
  3. Schil de aardappelen en spoel ze af onder stromend water, dep droog, snij ze daarna in gelijke plakjes.
  4. Verhit 2 el olijfolie en 1 el solo in een pan en bak de aardappelschijfjes krokant en gaar, afkruid met pezo.
  5. Meng voor de saus, 2,5 dl olijfolie met het citroensap, de citroenzeste, kappers en fijngehakte peterselie, warm even op zonder te laten koken, afkruid met pezo.
  6. Verhit 2 à 3 el solo in een grote pan en bak de vis net gaar.
  7. Dresseer aardappelschijfjes op 4 warme borden, leg daar bovenop de visfilets, nappeer de vis met de citroen-peterseliesaus.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?