Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1: Spoel de visfilets onder de koude kraan af en dep ze droog.
  2. 2: Snijd ze in blokjes van 3cm.
  3. 3: Veeg de champignons met keukenrol schoon en snijd ze in dunne plakjes.
  4. 4:Pel en snipper de knoflook.
  5. 5: Verhit de olie in een pan en fruit daarin champignons en knoflook.
  6. 6: Voeg de visblokjes toe, bak ze even mee.
  7. 7: Voeg de garnalen toe en laat alles afgedekt in ongeveer 5min gaar worden.
  8. 8: Breng het geheel op smaak met brandwijn, zout en peper en verfijn het gerecht met room.
  9. 9: Warm het geheel nog even goed op.
  10. 10: Spoel de peterselie met koud water af, dep ze droog en hak ze fijn.
  11. 11: Strooi over de vis.
  12. 12: Serveer direct.
  13. Lekker met gebakken aardappelen maar kan ook met pasta's

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?