Goudbaars met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1: Spoel de visfilets onder de koude kraan af en dep ze droog.
  2. 2: Snijd ze in blokjes van 3cm.
  3. 3: Veeg de champignons met keukenrol schoon en snijd ze in dunne plakjes.
  4. 4:Pel en snipper de knoflook.
  5. 5: Verhit de olie in een pan en fruit daarin champignons en knoflook.
  6. 6: Voeg de visblokjes toe, bak ze even mee.
  7. 7: Voeg de garnalen toe en laat alles afgedekt in ongeveer 5min gaar worden.
  8. 8: Breng het geheel op smaak met brandwijn, zout en peper en verfijn het gerecht met room.
  9. 9: Warm het geheel nog even goed op.
  10. 10: Spoel de peterselie met koud water af, dep ze droog en hak ze fijn.
  11. 11: Strooi over de vis.
  12. 12: Serveer direct.
  13. Lekker met gebakken aardappelen maar kan ook met pasta's

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?