Goddelijke no-bake aardbeien taart

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Deze verrukkelijke aardbeientaart heeft 3 punten die ‘m zo verrukkelijk maakt:
  2. Er zit slagroom in
  3. Er zitten aardbeien in
  4. Het kost amper tijd om te maken
  5. Hoe fantastisch is het als je een taart maakt die hoogstwaarschijnlijk iedereen lekker vindt, zonder uren in de keuken te staan? Juist! Dat dacht ik ook. Deze taart is super kindvriendelijk en heeft een hoog “ik wil meer, NU!”-gehalte.
  6. De laatste reden voor het maken van deze cake is dat het een ideaal recept is om mee te improviseren. Vervang bijvoorbeeld een deel van de slagroom door roomkaas of Monchou, of sprenkel een beetje likeur over de biscuitjes.Smeer de bodem van de schaal in met een laagje slagroom en beleg de bodem met koekjes. Bedek de koekjes met slagroom en leg er een laag aardbeien op. Doe dit drie keer zodat de schaal vol is of de ingrediënten op zijn. Eindig met een laag slagroom en aardbeien.Smelt de chocolade au bain-marie en temper het. Je zou er voor kunnen kiezen de chocolade weg te laten of het niet te temperen, het scheelt tijd alleen wordt de chocolade dan waarschijnlijk niet zo hard en knapperig als je zou willen.Stop de gesmolten chocolade in de punt van het zakje en vouw het tot een spuitzak, houdt het omhoog en knip heel voorzichtig het puntje er af. Maak mooie sliertjes van chocolade over de taart en laat het ten minste vier uur in de koelkast staan. Het is belangrijk dat de koekjes helemaal zacht zijn geworden.Jammer genoeg is deze cake niet ideaal om ruim van te voren te maken, na 2 dagen wordt het erg zompig en ziet het er een stuk minder mooi uit.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Bolsje op 27 juli 2021 om 14u02

Bedankt voor dit recept Love to Cook!! Ideaal recept om in de koelkast in de caravan te maken! Gemaakt met lange vingers, besprenkeld met drank (met dank aan niknak).

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?