Goddelijke Italiaanse ovenkip

Bereidingswijze

  1. Stel de oven in op180 graden
  2. Droog de kipfilet met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Smelt een klontje boter en voeg 1 el olijfolie toe. Bak de kip aan elke kant een drietal minuutjes goudbruin.
  3. Haal ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.
  4. Voeg nog een klein klontje boter toe en laat smelten. Bak de kruiden met een mespuntje chilipoeder en de knoflook één minuutje.
  5. Voeg de wijn, crème fraîche, zongedroogde tomaatjes en de geraspte kaas toe. Breng aan de kook en laat het geheel dan op een laag vuurtje indikken.
  6. Leg de kipfilets in een ovenschaal en giet de saus eroverheen. Laat een 25- 30 tal minuten garen in de oven.
  7. Werk deze Goddelijke oven kip af met wat verse basilicum en serveer met pasta naar keuze en een frisse salade.

Advertentie

Reacties (5)

Gepost door katjen74 op 02 december 2016 om 14u29

Super lekker zenne!! ;-)

Gepost door Love to Cook op 02 december 2016 om 20u36

Fijn, dat het gesmaakt heeft.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?