Gnocchi uit de wok met courgette en spekjes

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Is gnocchi nu pasta of aardappel ? Op het pak staat : "Gnocchi di Patate " aardappel dus. Zodoende bij de aardappelgerechten.
  2. Bak de spekjes in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  3. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en zet apart.
  4. Voeg een el olie toe aan de wok en wok de knoflook met de courgette, een 8 tal minuutjes, totdat de courgette wat kleur krijgt.
  5. Voeg dan de spekjes en de gnocchi toe en roerbak een minuut of 3.
  6. Voeg de kaas en de in vieren gedeelde tomaatjes toe en laat alles goed doorwarmen.
  7. Serveer de gnocchi liefst op voorverwarmde borden of kommen en strooi vlak voor het serveren de bos ui en de pijnboompitjes erover heen.

Tip

Liever vegetarisch? Laat dan de spekjes weg en gebruik meer kaas.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?