Recept 05 (0 stemmen)

Gnocchi uit de wok met courgette en spekjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Is gnocchi nu pasta of aardappel ? Op het pak staat : "Gnocchi di Patate " aardappel dus. Zodoende bij de aardappelgerechten.
  2. Bak de spekjes in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  3. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en zet apart.
  4. Voeg een el olie toe aan de wok en wok de knoflook met de courgette, een 8 tal minuutjes, totdat de courgette wat kleur krijgt.
  5. Voeg dan de spekjes en de gnocchi toe en roerbak een minuut of 3.
  6. Voeg de kaas en de in vieren gedeelde tomaatjes toe en laat alles goed doorwarmen.
  7. Serveer de gnocchi liefst op voorverwarmde borden of kommen en strooi vlak voor het serveren de bos ui en de pijnboompitjes erover heen.

Bron: Recept en foto Love to Cook

Tip

Liever vegetarisch? Laat dan de spekjes weg en gebruik meer kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?