Gnocchi uit de oven met groene groentjes en Boursin

Bereidingswijze

  1. Dit super makkelijke recept zet je niet alleen binnen 20 minuten op tafel, maar vindt ook écht iedereen lekker. En geloof ons, want wij hebben het al meerdere malen aan vrienden en familie geserveerd.
  2. Verwarm je oven voor op 180 graden en blancheer de groenten een paar minuutjes, afhankelijk van de soort, in gezouten water. Je kunt de groenten stomen, dat geeft een nog lekkerdere smaak.
  3. Vul een pan met ruim water en kook hierin de gnocchi gaar met een flinke snuf zout. Haal ze met een schuimspaan uit de pan wanneer ze boven komen te drijven, dit is het teken dat ze goed zijn.
  4. Smelt in een pan de kruidenkaas en meng hierdoor de gnocchi, groenten, eventueel de spekjes en tot slot de fijngehakte peterselie. Meng goed en doe het mengsel in een ovenschaal. Bedek met een lekker laagje geraspte kaas en zet de schaal 5-10 minuutjes in de oven totdat de bovenkant knapperig en goudbruin is.
  5. Bron Culy.nl recept aangepast eigen foto

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door patty68 op 13 augustus 2014 om 12u25

Vermits ik niet wist of het over aardappelgnocchi of pastagnocchi ging heb ik gewoon aardappelschijfjes gebruikt. Iedereen vond het toch ook lekker op deze manier.

Gepost door Love to Cook op 15 augustus 2014 om 19u27

Hallo patty68, In dit gerecht heb ik de aardappelgnocchi gebruikt. Groetjes love to cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?