Recept 55***** (2 stemmen)

Gnocchi met Philadelphiaroomsaus en champignons.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
18 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de gnocchi in ruim water volgens de verpakking in een grote pan of totdat de gnocchi aan de oppervlakte komen drijven. Vervolgens afgieten en warmhouden.
  2. Verhit de olie in een pan. Bak de ui op een matig vuurtje bruin. Zet apart. Bak de plakjes champignons dan bruin en voeg de laatste 2 minuten de fijn gesneden reepjes ham toe. Zet apart.
  3. Doe de Philadelphia Naturel Light, de knoflook en de melk in de pan en laat rustig sudderen tot de saus glad en warm is. Af en toe roeren. Verkruimel een half blokje kippenbouillonblokje erdoor en roer de saus goed glad. Versnipper enkele blaadjes basilicum en roer deze door de saus.
  4. Voeg gnocchi en het ui, ham champignonmengsel samen en warm alles nog even goed door.
  5. Verdeel het gnocchi mengsel over 2 voorverwarmde borden, giet er de saus over en werk de borden af met wat verse basilicumblaadjes.
  6. Dien meteen op.Met warme groenten naar keuze of een salade

Bron: Volgens Philadelphia maar recept geheel aangepast, eigen tekst en foto .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie