Recept 05 (0 stemmen)

Glaasje van kabeljauw, avocado en sinaasappel

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng wat water aan de kook voor de kabeljauw. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten en de kabeljauw toe. Laat de kabeljauw 5 minuten pocheren op een heel zacht vuurtje. Giet voorzichtig af en verdeel met een vork het vlees in stukjes.
  2. Schil de sinaasappel. Snij in partjes door tussen de velletjes te snijden zodat je enkel het vruchtvlees overhoudt. Snij de verschillende stukjes vruchtvlees nogmaals door. Verwijder de schil van de avocado's en snij ze in blokjes van ongever 1 cm. Snij de bieslook heel fijn maar hou wel nog enkele takjes over voor de decoratie.
  3. Meng de Tabasco, de mayonaise et de fijngesneden bieslook tot een sausje.
  4. Vul elk glaasje met 1 koffielepel van deze saus. Meng voorzichtig de stukjes kabeljauw, avocado en sinaasappel met de rest van de saus.
  5. Vul de glaasjes en werk af met een takje bieslook.
  6. Dien meteen op.
Tip

Om te vermijden dat de blokjes avocado verkleuren, besprenkel je ze met wat citroensap.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 17 mei 2010 om 16u45

Onze excuses, we passen het recept aan.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie