Ingrediënten voor 4 personen
- 1/8 stuk pompoen
- 300 gram grijze garnalen
- 2 st eideooiers
- 1/2 bondje peterselie
- 1/3 flesje hoegaerden bier
- 1 st citroen
Bereidingswijze
- Snij de pompoen in kleine blokjes en stoof ze in olijfolie.
- Wanneer de pompoen gaar is, mix hem en kruid af met peper, zout en citroensap.
- Doe dit dan in een glaasje, daarna doe je er de garnalen op.
- Voeg daarna de eierdooiers samen met het bier en klop hem op het vuur tot een sabayon.
- Kruid de sabayon af met peper en zout.
- Giet daarna de sabayon op de garnalen en werk af met gehakte peterselie.
- ps sabayon is niet zo moeilijk om maken, en snel
- lekker als aperitiefje maar ook als voorgerechtje met nog klein soepje of zo bij
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?