Ingrediënten voor 12 personen
- 1 blik tonijn in eigen nat
- 1/2 vlootje Philadelpia kaas
- 1 rode biet
- 1 sjalotje
- 1/2 bosje coriander
- corianderpoeder
- balsamicoazijn
- peper en zout
- olie naar keuze
Bereidingswijze
- Snipper het sjalotje, mix met de kaas, tonijn en corianderblaadjes.
- Snij de rode biet in kleine blokjes, meng met balsamico, olie peper en zout en corianderpoeder.
- Schep de vismous in glaasjes, lepel er een beetje rode biet op en zet minstens één uur koud
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door gerdarobberech op 14 juni 2011 om 10u20
IK ga het zeker eens proberen, ik heb het al in mijn receptenschrift gezet. Hartelijk dank, Monique.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?