Gezonde,snelle en smakelijke groenteschotel. De herfst op je bordje!!!

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie op middelhoog vuur.
  2. Voeg de knoflook en ui toe en bak deze gedurende 3 á 4 minuten totdat de ui en knoflook zacht gebakken zijn.
  3. Voeg vervolgens de courgette en bak deze al roerende gedurende 3 á 4 minuten totdat ook de courgette zacht is. Zodra de courgette zacht gebakken is de paprika en champignons toevoegen en deze gedurende 6 á 8 minuten bakken totdat ze zacht zijn geworden.
  4. Voeg de tomaten toe en bak deze al roerende gedurende 2 minuten zodat de tomaten warm worden. Roer de basilicum door het gerecht en laat het gerecht nog 1 minuut door bakken. Kruid het gerecht op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel het gerecht in porties en bestrooi deze met Parmezaanse kaas en garneer elke portie met een blaadje basilicum voordat je deze smakelijke groenteschotel serveert.
  6. Weer eens wat anders zo'n combischotel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door jolien vh op 24 november 2012 om 15u02

Heel lekker! heb het klaargemaakt met scampi en rijst

Gepost door Love to Cook op 24 november 2012 om 18u33

Dank je wel jolien voor je leuke reactie. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?