Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de kwark tot een mooi geheel. Pers de knoflook uit en werk dat samen met de Italiaanse kruiden, peper en zout door het mengsel.
  2. Pers de ontdooide spinazie nog met de bolle kant van een lepel door een zeef om nog zoveel mogelijk vocht te verwijderen.
  3. Roer de spinazie door het kwark-ei mengsel. Bekleed een quichevorm met het hartig deeg en prik het her en der met een vork in.
  4. Giet de vulling op het deeg. Verdeel er de blokjes tomaat en de mozzarellabolletjes over en schuif de vorm in het midden van de oven, die inmiddels op 200 graden. is voorverwarmd . Laat in 45 minuten gaar worden.
  5. Maal en strooi er nog wat peper en Italiaanse kruiden over en geniet.

Tip

Ook lekker met feta in plaats van mozzarella.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?