Gezonde Groentetaart met Polenta

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Breng 500 ml water met het stukje bouillontablet aan de kook.
  2. Giet al roerend met een garde de polenta bij de bouillon. Doe dit langzaam zodat er geen klontjes ontstaan. Kook de polenta onder regelmatig roeren in 10 minuten tot een dikke pap.
  3. .
  4. Neem de pan van het vuur en roer er peper en de helft van de geraspte kaas door. Warm de oven voor op 200° C.
  5. Bak de prei in de olie zacht. Maak de prei op smaak met wat peper en oregano.
  6. Bekleed de springvorm met bakpapier.
  7. Schep de polenta erin en strijk dit met een natte lepel glad. Schep de prei erop en verdeel de tomaatjes en paprika er over.
  8. Klop de eieren los en roer er de rest van de geraspte kaas en de hüttenkäse door. Verdeel dit over de groente.
  9. Bak de groentetaart in het midden van de hete oven in ca. 20 minuten heet en goudbruin

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?