Ingrediënten voor 10 personen
- 1 Banaan
- 3 Eieren
- 150 gr margarine
- 1 eetl margarine op kamertemperatuur
- 2 eetl cashewnoten
- 175 g rietsuiker
- 175 g zelfrijzende bloem
- 100 g pure chocolade
- 25 g cacaopoeder
- 1 zakje bakpoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven 10min voor op 180°c
- Smelt de chocolade au bain-marie en laat afkoelen
- Vermeng ondertussen de margarine met de rietsuiker.
- Mix er de eieren 1 voor 1 door en voeg vervolgens de bloem, het bakpoeder en het cacaopoeder toe. Mix alles goed.
- Prak de banaan met een vork fijn en roer onder het mengsel.
- Voeg de gesmolten chocolade en de fijngehakte noten toe.
- Doe het deegmengsel in een ingeboterde cakevorm en zet 45 a 50 min in de oven. Smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?