Snijd de tomaatjes doormidden en wip met een theelepel de zaadjes uit de helften. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Schep ze op een bord en laat ze afkoelen. Schil de avocado en verwijder de pit. Pureer met een staafmixer de avocado met de basilicum en het citroensap. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep met een theelepel een beetje van het avocadomengsel in elke tomaathelft. Zet de gevulde tomaatjes op een bord en strooi er de pijnboompitten over Zet de gevulde tomaatjes op het bord ‘vast’ door een beetje van het avocadomengsel aan de onderkanten te smeren. Zo verschuiven ze niet tijdens het opdienen.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?