Altijd weten wat je gaat eten?
Gewokte vis met kokosmelk en kerrie op een bedje van thaise rijst
Bereidingswijze
- Spoel de pangasiusfilets in water, om ze te ontdooien.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd warm.
- Schil de wortelen en snij ze in staafjes.
- Verwarm de wok of een pan met hoge randen en doe de solo erin. Voeg de wortelen en de broccoli toe zodra de solo warm is.
- Giet de kokosmelk erbij en breng op smaak met kerrie en zout.
- Laat 5 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
- Snij de pangasiusfilets in blokjes en doe ze bij de saus. Dek af en laat 5 minuten koken met het deksel erop.
- Overgiet met limoensap.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?