Gewokte vis met kokosmelk en kerrie op een bedje van thaise rijst

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de pangasiusfilets in water, om ze te ontdooien.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd warm.
  3. Schil de wortelen en snij ze in staafjes.
  4. Verwarm de wok of een pan met hoge randen en doe de solo erin. Voeg de wortelen en de broccoli toe zodra de solo warm is.
  5. Giet de kokosmelk erbij en breng op smaak met kerrie en zout.
  6. Laat 5 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
  7. Snij de pangasiusfilets in blokjes en doe ze bij de saus. Dek af en laat 5 minuten koken met het deksel erop.
  8. Overgiet met limoensap.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?