Recept 55***** (4 stemmen)

Gewokte rundvleesreepjes met ratatouille en rijst

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

risotto

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten. Snijd de aubergine, paprika en de verse en gedroogde tomaten in kleine stukjes. Pel en snipper de teentjes knoflook.
  2. Verhit de olie van de gedroogde tomaten in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes 3 min. Voeg de groenten met gedroogde tomaten en de Provençaalse kruiden toe. Roerbak alles nog 5 min.
  3. Voeg 500 ml heet water en het Bouillonketeltje toe. Roer tot het keteltje is gesmolten en breng het aan de kook. Roer 1-2 eetlepels Maïzena-Express door het gerecht in de wok, zodat het licht gebonden wordt. Nog 2 min. laten pruttelen. Voeg peper naar smaak toe.
  4. Verdeel de rijst over 4 borden en schep de gewokte rundvleesreepje met ratatouille erbij.
Tip

Het is heerlijk om een blokje Knorr Groentenbouillon aan het kookwater voor de rijst toe te voegen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie