Recept 55***** (2 stemmen)

Gewokte groenten en noedels met groentebouillon

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit 2 liter water, voeg de Knorr Bouillonketeltjes toe.
  2. Voeg daarna de noedels toe en laat ze, van het vuur weg, garen gedurende een viertal minuten. Giet af maar bewaar de bouillon en spoel de noedels onder koud stromend water.
  3. Snij de paksoi, de shi-take en de uitjes fijn. Meng de sesamolie, de sojasaus, de vissaus en wat van de groentebouillon zorgvuldig.
  4. Verhit de arachideolie in een wok. Bak de paksoy, de shi-take en de uitjes op een hoog vuur. Voeg daarna de noedels en de spinazie toe. Roer om (steeds op een hoog vuur). Breng op smaak met het bouillonmengsel.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 4 Knorr Bouillonketeltjes Groenten
  • 400 g einoedels
  • 150 g paksoi
  • 150 g kleine shi-take
  • 4 lenteuien
  • 2 soeplepel sesamolie
  • 1 soeplepel sojasaus
  • 1 soeplepel vissaus
  • 3 soeplepels arachideolie
  • 150 g jonge spinazie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door ellen1946 op 01 juni 2015 om 16u30

ziet er heerlijk uit ga dit zeker maken

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie