Gewokte garnalen met gember en paddestoelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de garnalen en verwijder de darmkanaaltjes.
  2. Fruit de gember- en knoflooksnippers goudbruin op een laag vuur.
  3. Voeg de kippenbouillon, vissaus, sojasaus en suiker toe en laat 1 minuut koken.
  4. Voeg de champignons, de garnalen en de lenteuitjes toe en laat sudderen tot de garnalen glazig zijn (niet langer dan 3-4 minuten)
  5. Je kan er eventueel een kleine, fijngesnipperde chilipeper bijvoegen om het wat pikanter te maken.
  6. Serveer met rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Lucas Jean op 29 februari 2016 om 18u00

ga ik ook eens klaar maken kan niet slecht zijn bedankt

Gepost door Solo op 03 maart 2016 om 11u13

Met plezier! Laat ons iets weten :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?