Altijd weten wat je gaat eten?
Gewokte aardappelstrips met zalm
Bereidingswijze
- - meng de suiker en het zeezout
- - kruid de zalmfilet eerst met peper en zout en wrijf hem vervolgens in met het zout-suikermengsel
- - laat enkele uren marineren in de koelkast
- - schil de aardappelen en snijd ze in dunne strips, spoel met water en dep ze droog
- - schraap het zout-suikermengsel van de zalm
- - verwarm de sesamolie in een wok en bak de zalm kort aan beide kanten, haal uit de wok en houd warm
- - was de paksoi en snijd in dunne repen
- - bak de aardappeltjes krokant in de wok en voeg de paksoi en chili toe
- - serveer de aadappeltjes en de groentjes bovenop de zalm
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?