Gewokte aardappelstrips met zalm

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - meng de suiker en het zeezout
  2. - kruid de zalmfilet eerst met peper en zout en wrijf hem vervolgens in met het zout-suikermengsel
  3. - laat enkele uren marineren in de koelkast
  4. - schil de aardappelen en snijd ze in dunne strips, spoel met water en dep ze droog
  5. - schraap het zout-suikermengsel van de zalm
  6. - verwarm de sesamolie in een wok en bak de zalm kort aan beide kanten, haal uit de wok en houd warm
  7. - was de paksoi en snijd in dunne repen
  8. - bak de aardappeltjes krokant in de wok en voeg de paksoi en chili toe
  9. - serveer de aadappeltjes en de groentjes bovenop de zalm

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?