Gewassen spaghetti met gebarbecuede tomatensaus

Wil jij heerlijke rooksmaak in jouw tomatensaus? Wil jij een vurige en passionele avond beleven met jouw bord spaghetti. Dan ben jij aan het juiste adres met deze pasta. Deze pasta is vurig, rokerig: kortom een passionele pasta.

Ingrediënten voor 32 personen

 • 15 kilo Spaghetti
 • 20 liter Tomatenpassata
 • 25 stuks paprika
 • 10 Stuks Ajuinen

Bereidingswijze

 1. Ingrediënten:
 2. - tomatenpassata
 3. - ajuin
 4. - paprika
 5. - zout
 6. - Provençaalse kruiden
 7. - paprikapoeder
 8. - zout
 9. - spaghetti
 10. Recept:
 11. Kook de spaghetti.
 12. Snijdt de paprika en de ajuin fijn en bak deze in olijfolie of boter. Bak dit aan en met aanbakken bedoel ik echt grondig aanbakken op de hoogste stand van het fornuis. Bakken maar!!! Voeg de tomatenpassata toe. Laat dit lang op het vuur staan op de hoogste stand. Zorg voor wat rook in de keuken, het moet wat verbrand ruiken in de keuken. Zorg ook voor een zwartgeblakerde bodem van de pan. De pan moet helemaal zwart zien onderaan. Dit zorgt voor die lekkere, wat zeg ik, overheerlijke gebarbecuede smaak. Het smaakt zo echt alsof je de tomatensaus op de barbecue hebt gekookt: geweldige smaak.
 13. - Giet de spaghetti af in een vergiet. Was de spaghetti met koud water, zodat die zeker proper is. Niemand wil vuile spaghetti eten. Vandaar deze tip om hem te wassen. Bak nu de spaghetti lichtjes aan.
 14. - Doe de propere spaghetti op een bord en giet de gebarbecuede saus erover.
 15. - Eet smakelijk. PS: was de kom daarna misschien. Die zwartgeblakerde bodem, die voor de overheerlijke barbecue-smaak zorgde, moet immers schoongemaakt worden.

Tip

Tip: Laat zeker een dikke laag aanbranden op de bodem van de pan voor de saus. Dit zorgt voor de heerlijke aangebrande, rokerige, vurige, passionele smaak van de tomatensaus

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?