Pel en snij de ui fijn. Was en halveer de sperzieboontjes. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak daarin de ui tot deze glazig is. Voeg de sperzieboontjes toe. Bak de boontjes ongeveer 5 minuten mee totdat ze beetgaar zijn. Bak de laatste 3 minuten de champignons mee. Schep af en toe om. Meng in een kom de mayonaise met de zure room. Pers de knoflook er boven uit. Maak de saus op smaak met zout, peper en peterselie. Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron. Bestrijk de wraps met de knoflookmayonaise. Leg op iedere wrap 2 plakjes ham en verdeel daarover het gebakken champignonsmengsel. Rol de wraps op en serveer ze meteen.
Tip: Champignons maak je schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier, niet in water.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?