Gevulde varkenshaas in bladerdeeg met Honingtomaten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°. Ris de tijmblaadjes van de takjes en snij de knoflook, sjalot en Honingtomaten fijn. Meng dit alles met de mon chou tot een romig mengsel.
  2. Leg 3 plakken Serrano ham deels over elkaar en leg hierop de varkenshaas. Doe hetzelfde met de tweede varkenshaas. Snij het vlees over de lengte tot halverwege in en vul de inkeping met de roomkaas. Vouw het vlees dicht en rol de ham eromheen.
  3. Halveer het bladerdeeg in twee gelijke delen en bewaar een stukje voor de versiering. Leg de varkenshaas op het bladerdeeg en rol deze dicht.
  4. Maak sterren uit het overgebleven deeg en verdeel over de bovenkant. Bestrijk met een losgeklopt ei. Bak beide varkenshazen samen in de oven af voor 30-35 minuten.

Tip

Verwarm de oven voor op 200°. Risp de tijmblaadjes van de takjes en snij de knoflook, sjalot en Honingtomaten fijn. Meng dit alles met de mon chou tot een romig mengsel. Leg 3 plakken Spaanse ham deels over elkaar en leg hierop de varkenshaas. Doe hetzelfde met de tweede varkenshaas. Snij het vlees over de lengte tot halverwege in en vul de inkeping met de roomkaas. Vouw het vlees dicht en rol de ham eromheen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?