Bereidingswijze
- Ingrediënten:
- 1 sneetje oud wit brood
- 30 gr verse petersielie
- 25 gr verse bieslook
- 75 gr verse roomkaas
- 2 el mosterd
- zout en peper
- 6 varkensfiletlapjes
- cocktailprikkers
- Bereidingswijze:
- Week de cocktailprikkers in koud water. Snijd de korsten van het brood en verkruimel het boven een kom. Knip de peterselie en bieslook fijn boven de kom. Meng de roomkaas
- en de mosterd erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de filetlapjes langs de rand in. Schep de roomkaasvulling erin en steek dicht met cocktailprikkers.
- Grill de lapjes op de bbq.
- Tip:
- Gebruik varkensfilet aan een stuk en braad het in de pan.
- Maak de jus af met wat roomkaas, champignons, een drupje
- droge witte wijn en wat bouillon.
- Serveer met groente en gebakken aardappels.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?