Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gr Gehakt
- 4 st tomaat
- 50 gr zongedroogde tomaatjes
- 50 gr geraspte parmazaan
- 50 gr geraspte gruyère
- 1 kl gedroogde oregano
- olijfolie
Bereidingswijze
- Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Bestrooien met zout en omgekeerd laten uitlekken
- Hak de zongedroogde tomaatjes fijn.
- Meng ze met de parmazaan en oregano door het gehakt.
- Vul de tomaten met het gehakt en zet het kapje er weer op
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Bestrijk een ovenschotel met olijfolie en schik er de tomaten in
- Bestrooi ze met de guyère en besprenkel met olijfolie
- Zet 30 minuten in de oven
Tip
Meng nog 2 el pijnboompitten door het gehakt
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?