Ingrediënten voor 4 personen
- 100 gram Ui of sjalot
- 4 Tomaten
- 100 gram Kippengehakt
- 100 gram Champignons
- 50 gram Geraspte kaas
Bereidingswijze
- Snij het kapje van de tomaten, hol uit en zeef het vruchtvlees. Snij de champignons fijn.
- Verwarm de oven op 180°C
- Fruit de ui aan in bakboter en voeg het kippengehakt toe. Voeg hierbij de gesneden champignons en het gezeefde vruchtvlees van de tomaten.
- Kruiden naar eigen smaak met zout en peper.
- Laat alles 10 minuten stoven
- Vul de tomaten met het mengsel. Zet de gevulde tomaten in een ovenschotel, strooi de kaas erover en schuif gedurende 20 minuten in de oven
- Dien op met enkele plukjes sla
Tip
Kook er wat aardappelen bij en je hebt een volwaardige maaltijd
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?