use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde tomaatjes met tonijn en Pesto alla Calabrese
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde tomaatjes met tonijn en Pesto alla Calabrese

Gevulde tomaatjes met tonijn en Pesto alla Calabrese

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 zwarte olijven
  • 8 mooie ronde tomaten
  • 1 potje Bertolli Pesto alla Calabrese
  • 1 blikje tonijn
  • 1 zakje veldsla of rucola

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de kapjes van de tomaten en hol ze voorzichtig uit met een lepeltje. Vang het sap op. Laat de tonijn uitlekken en meng met 3 eetlepels Pesto alla Calabrese. Vul de tomaten op met de tonijn. Verdeel de gewassen en gedroogde sla over 4 borden, zet er de tomaatjes op en garneer met olijven. Zeef het tomatensap en meng met een lepel pesto. Verdeel deze saus over de borden en serveer met geroosterd brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.