Altijd weten wat je gaat eten?
Gevulde raapjes (suuuuuuuperlekker!!)
Bereidingswijze
- Kook de raapjes gedurende 12 minuten in water. Laat even afkoelen, snij de kapjes eraf en hol ze uit. Hak het uitgehaalde raapjesvlees heel fijn.
- Snij de pancetta, de ui, de knoflook, de wortel en de prei in heel kleine blokjes (brunoise) en fruit ze aan in wat boter tot de groenten gaar zijn.
- Voeg het vlees van de raapjes toe, samen met de ricotta, de parmezaan, de salie en het losgeklopte ei. Meng alles goed, maar verwarm niet meer verder.
- Vul de raapjes met het mengsel en zet in een voorverwarmde oven van 200° C gedurende 12 minuten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?