Recept 35*** (26 stemmen)

Gevulde raapjes (suuuuuuuperlekker!!)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lekkere groentjes

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de raapjes gedurende 12 minuten in water. Laat even afkoelen, snij de kapjes eraf en hol ze uit. Hak het uitgehaalde raapjesvlees heel fijn.
  2. Snij de pancetta, de ui, de knoflook, de wortel en de prei in heel kleine blokjes (brunoise) en fruit ze aan in wat boter tot de groenten gaar zijn.
  3. Voeg het vlees van de raapjes toe, samen met de ricotta, de parmezaan, de salie en het losgeklopte ei. Meng alles goed, maar verwarm niet meer verder.
  4. Vul de raapjes met het mengsel en zet in een voorverwarmde oven van 200° C gedurende 12 minuten

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie