Recept 35*** (4 stemmen)

Gevulde Portobello Champignon

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. BEREIDING: Als je een oven hebt met grill, gebruik dan de grill, en anders verwarm je de oven voor op 200 graden. Verwijder de stelen van de portobello’s en smeer de bolle kant in met olijfolie. Leg ze met de bolle kant in een ovenschaal +/- 7 minuten onder de grill. Snijd de tomaat in dunne plakken, en snijd de olijven doormidden. Pers de knoflook uit. Snij de mozarella in dunne plakken (minstens 6) Haal de portobello’s uit de oven en draai ze om. leg de plakjes tomaat erop, de halve olijven de knoflook, en strooi er wat italiaanse kruiden overheen. Leg de mozarella er bovenop en zet de schaal weer in de oven. Als de mozarella gesmolten en goudbruin is zijn ze klaar. Ze smaken als een mini pizza (heerlijk!), en vullen goed! Lekker met een frisse salade! ja kan het ook als hoofdgerecht eten porties verdubbelen eventueel met rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie