Gevulde portabello met mediterrane groenten en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 2 teen knoflook
  2. 2 sjalotten
  3. 1 kleine aubergine
  4. 1 courgette
  5. 2 eetlepels olijfolie
  6. 4 grote portabello (of 8 kleinere)
  7. zachte geitenkaas
  8. Pure combinatie van een gevulde Portabello met mediterrane groenten, gegratineerd met geitenkaas. Lekker als hoofdgerecht bij gebakken vis, of maak de helft en serveer het als voorgerechtje. Mmmmm....
  9. Pel de knoflook en sjalot en snipper beiden fijn. Was courgette en aubergine en snijd ze beiden in kleine blokjes.
  10. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de aubergine op een heel laag vuurtje in 10 minuten rondom gaar. Fruit knoflook en sjalot zachtje mee. Bak de courgette op een iets hoger vuur kort mee. Vul de portabella’s met het groentemengsel. Doe er de geitenkaas over en gratineer 15 minuten in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is en licht verkleurd.
  11. Tip: Heel lekker als je de portabella aan de buitenkant bestrijkt met knoflookolie

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Love to Cook op 05 februari 2012 om 20u23

Hallo Sofie, Wat een goed idee om boursin te gebruiken. Dat zal ik ook eens proberen. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?