Recept 45**** (1 stem)

Gevulde pijlinktvis en griekse pasta

Dit is een recept van

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de inktvissen schoon.
  2. Snijd de tentakels in stukjes en roer 2 fijngehakte tenen knoflook , de helft van de uien en de peterselie,de hamblokjes en het ei erdoor.
  3. Breng het geheel op smaak met zout ,peper en wat paprikapoeder en vul de inktvissen.
  4. Zet de opening vast met prikkers.
  5. Haal de inktvissen door de bloem.
  6. Verhit de olijfolie in een diepe pot die ook in de oven kan.
  7. Bak de inktvis aan in de olie,neem even uit de pot en fruit de rest van de knoflook en de uien in de olie tot ze glazig zijn .
  8. Roer de blokjes tomaat , de rest van de peterselie ,de paprikapoeder en het sap van citroen erdoor.
  9. Leg de inktvis terug in de pot voeg de griekse pasta toe (zijn pasta's in de vorm van een grote rijstkorrel) en overgiet alles met de witte wijn .
  10. Plaats het geheel afgedekt ong 60 a 90 min in de voorverwarmde oven van 180°.
  11. Tijd is afhankelijk van de grote van de inktvissen .
  12. Smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie