Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde patat met spinazie

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De aardappelen op zen zij uithollen en gaar koken. zowel aardappel als vulling. de spinazie bereiden en goed afkruiden, daaronder de gare vulling van de aardappel mengen.
  2. ondertussen een dikke bechamelsaus maken met de boter en bloem, melk, geraspte kaas en afkruiden met peper en zout en muskaatnoot.
  3. De uitgeholde aardappel opvullen met het spinaziemengsel , daarboven een beetje kaassaus en afwerken met geraspte kaas.
  4. 10 minuutjes in de oven onder de grill tot er een korstje is.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie