Ingrediënten voor 4 personen
- 4 rode paprika's
- 500 gr gemengd gehakt
- 100 gr paneermeel
- 3 eieren
- 2 tomaten
- peper&zout (pezo)
- olijfolie
- solo vloeibaar
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200°. We snijden het kopje van de paprika's en ontpitten ze. In een grote kom mengen we het gehakt met de geklutste eieren en het paneermeel. We kruiden flink met pezo en zorgen ervoor dat alles goed onder elkaar is gemengd. Met het mengsel vullen we de paprika's op. Vervolgens snijden we de tomaten in schijfjes en leggen deze in een beboterde ovenschaal. Hierop zetten we de paprika's die we eerst nog insmeren met wat olijfolie. In de voorverwarmde oven braden we alles gedurende 35-40 minuten. We serveren met schijfjes stokbrood die we eerst met wat kruidenlookboter een tweetal minuutjes in de hete oven roosteren.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Anir op 23 augustus 2013 om 21u41
Oven voorverwarmen op 200, OK, maar verder 40 min op 180 is ruim warm genoeg. Heel lekker en toch niet zo veel werk !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?