Gevulde paprika's met gehakt

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200°. We snijden het kopje van de paprika's en ontpitten ze. In een grote kom mengen we het gehakt met de geklutste eieren en het paneermeel. We kruiden flink met pezo en zorgen ervoor dat alles goed onder elkaar is gemengd. Met het mengsel vullen we de paprika's op. Vervolgens snijden we de tomaten in schijfjes en leggen deze in een beboterde ovenschaal. Hierop zetten we de paprika's die we eerst nog insmeren met wat olijfolie. In de voorverwarmde oven braden we alles gedurende 35-40 minuten. We serveren met schijfjes stokbrood die we eerst met wat kruidenlookboter een tweetal minuutjes in de hete oven roosteren.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Anir op 23 augustus 2013 om 21u41

Oven voorverwarmen op 200, OK, maar verder 40 min op 180 is ruim warm genoeg. Heel lekker en toch niet zo veel werk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?